PowerBoost

800 DKK1.350 DKK Inkl. moms

Power Boost tager højde for, at strømmen til en husstand er begrænset, og at forbruget varierer i løbet af dagen. Det optimerer automatisk opladningen af elbilen baseret på det samlede strømforbrug. Power Boost installeres i sikringsskabet og tilsluttes opladeren med CAT5-kabel.

Fås både som direkte måler og delbar måler

PowerBoost er kompatibel med alle Wallbox-opladere undtagen almindelig Pulser.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

PowerBost – dynamisk last balancering

SÅDAN FUNGERER POWERBOOST:
Måler forbruget for hele huset og giver dig optimal opladningshastighed til enhver tid. Power Boost er en smart måleenhed, der installeres i sikringsskabet. Den måler hvor meget strøm der bruges i husholdningen og regulerer den maksimale opladningsstrøm på alle tidspunkter.

Uden Power Boost skal opladningshastigheden være begrænset, så opladeren ikke overbelaster huset og springer sikringen. Dette giver en dårlig udnyttelse af tilgængelig strøm, når man ikke laver mad, vasker, tager brusebad osv.

Med Power Boost får man maksimal udnyttelse af den ledige kapacitet i huset fordi opladeren tildeles mere strøm når forbruget ellers er lavt.

Høj opladningseffekt selv med lav hovedsikring
Energiforsyningen til en husholdning er begrænset. Med dynamisk last balancering kan man optimere opladningen uden at man bliver nødt til at man behøver at opskalere elforsyningen.

Oplad elbilen så billigt som muligt
Forsyningsvirksomhederne forventes at indføre en strømtakst i 2020. Dette betyder, at du bliver opkrævet for månedens højeste forbrug. Power Boost kan bruges til at undgå toppe i forbrugsmønsteret ved at nedjustere opladningseffekten, når der er et højt forbrug andre steder i huset.

Enkel installation
Installeres på stikkontakten i sikringsboksen og tilsluttes til opladeren ved hjælp af CAT5- kabel.