Wallbox Quasar

Den første tovejsoplader til hjemmebrug

En revolution inden for opladning der lader energien strømme to veje. Quasar er den første oplader til hjemmebrug, der anvender en avanceret tovejs opladningsteknologi. Den oplader og aflader via en CHAdeMO-køretøjstilslutning og fås med en maksimal effekt på 7,4 kW.

Revolutionær teknologi

Omdan din EV til en nødstrømskilde, få ekstra indkomst ved at sælge energi tilbage til netværket, og bliv selvforsynende i energi – tovejsopladning giver dig flere fordele.

Få adgang

Quasar giver dig mulighed for at vælge avanceret ansigtsgenkendelse og gestusteknologi, hvilket giver dig sikkerhed og fleksibilitet til at tildele konti til venner og naboer. Ud over ansigtsgenkendelse kan du låse Quasar op ved hjælp af Bluetooth-nærhed, Wallbox-appen og RFID.

Letteste og mindste design

Quasar er forskellig fra enhver oplader, du nogensinde har set før. Det er den letteste og mindste oplader af sin art, der tilbyder avanceret tovejs opladningsteknologi, specielt designet til hjemmebrug.

Quasar

En revolution inden for opladning der giver mulighed for tovejs opladning. Quasar har teknologi til ansigtsgenkendelse og gestusstyring. Den leveres med et integreret kabel og giver mulighed for en opladningseffekt på op til 7,4 kW.

Forbedr din opladningsoplevelse

Power Boost

Måler hvor meget elektricitet du bruger og giver resten til din bil. Slukker du lyset i et rum? Power Boost justerer automatisk strømmen og giver dig den bedst mulige opladningsoplevelse.

Mulighed for mobil tilslutning

Tillader din Wallbox at kommunikere med sin MyWallbox opladningsadministrationsplatform ved hjælp af 3G- eller 4G-netværk. For updaterede og synkroniserede data i real-tid.

Wallbox Garanti

Hos Wallbox får du 2 års garanti som erhvervskunder, og 5 års garanti som privatkunde – derved får du fuld og bekymringsfri udbytte af din Wallbox.

Tekniske Aspekter

Generelle specifikationer

Oplader:

DC

Stik:

CHAdeMO

Opladningstilstand:

Tilstand 4

Dimensioner:

350x350x150 mm (uden kabel)

Vægt:

22 kg (uden kabel)

Kabellængde:

5m

Elektriske specifikationer

Maksimal effekt:

7.4 kW (1 Fase) / 22 kW (3 Faser)

Maksimalt strømforbrug (pr. fase):

7,4 kW 32 A (1P) / 11 kW 16 A (3P) / 22 kW 32 A (3P)

Justerbar strøm:

fra 6A til 32A

Brugergrænseflade

Opladningsstatus:

RGB LED / Wallbox App / myWallbox Portal

Brugergrænseflade:

Wallbox App / myWallbox Portal

Brugeridentifikation:

Wallbox App/ RFID / myWallbox Portal

Tilslutningsmuligheder

Tilslutning:

Wi-Fi / Ethernet / Bluetooth/ 4G (Valgfri)

Download al Quasar dokumentation fra Wallbox Academy.