Wallbox Opladere

Smart opladning med maksimal indsigt og kontrol. Vælg den oplader der passer til dine behov. Administrér din opladningsoplevelse med MyWallbox App eller MyWallbox Portal.

Pulsar-modellerne

Avanceret teknologi gjort enkel

Smart opladning behøver ikke være kompliceret. Hvis EV-opladning er nyt for dig, så er Pulsar det perfekte valg. Pulsar er nem at bruge takket være sin kompakte størrelse, den passer i enhver hjemmegarage og er kompatibel med alle biltyper.

Copper SB

Adskillige muligheder for din virksomhed

Vores oplader med det mest sofistikerede design, som tilbyder flere muligheder. Copper leveres med et universalstik, der gør den velegnet til både type 1 og type 2 køretøjstilslutninger. Anbefales til kommercielt og semi-offentligt brug.

Commander 2

Den bedste løsning til opladning af flere biler

Commander er udstyret med en berøringsskærm og en intuitiv brugergrænseflade, der er let at bruge og derfor ideel til semi-offentlig eller virksomhedsparkering. Vores virksomhedsoplader tillader samtidig opladning af to eller flere køretøjer.

Quasar

En oplader, der ændrer den måde, du bruger energi på

Den første to-vejs oplader til hjemmebrug. Overfør energi fra din oplader til din bil eller fra din bil til dit hjem eller elnettet. Oplev energiens ubegrænsede muligheder.