PowerBoost

Automatisk belastningshåndtering for maksimal tilgængelig effekt. Måler forbruget for hele huset og giver optimal opladningshastighed uden ekstra omkostninger til infrastruktur.

Høj opladningseffekt selv med lav hovedsikring

Uden PowerBoost skal opladningshastigheden være begrænset, så opladeren ikke overbelaster huset og springer sikringen. Dette giver en dårlig udnyttelse af den tilgængelig strøm, når man ikke laver mad, vasker, tager brusebad osv.

Med PowerBoost får man maksimal udnyttelse af ledig kapacitet i huset.

Undgå store omkostninger ved strømtakst

Forsyningsvirksomhederne forventes at indføre en strømtakst i 2020. Dette betyder, at du bliver opkrævet for månedens højeste forbrug. PowerBoost kan bruges til at undgå toppe i forbrugsmønsteret ved at nedjustere opladningseffekten, når der er et højt forbrug andre steder i huset.

Fås både som direkte måler og delbar måltransformator

Installeres på stikkontakten i sikringsboksen og tilsluttes til opladeren ved hjælp af et CAT5-kabel.

Den ideelle løsning til boligkooperativer

Med PowerBoost kan den ledige kapacitet udnyttes i løbet af dagen og natten og man undgår store investeringer i infrastruktur.

Kompatibelt med næsten alle Wallbox-opladere

PowerBoost er kompatibel med alle Wallbox-opladerne, undtagen almindelig Pulsar.

Sådan fungerer Power Boost – dynamisk strømjustering

Power Boost er et smart opladningssystem, der fungerer med en ekstra enhed, der giver dig mulighed for at måle og regulere den maksimale opladningsstrøm til enhver tid.

Opladeren tager højde for, at husholdningens energiforsyning er begrænset, og at når der bruges for meget energi (for mange elektriske apparater, der bruger elektricitet på samme tid), kan det forårsage, at hovedsikringen sprænger. Med Power Boost forhindres dette, fordi opladeren automatisk optimerer den bedste opladningsstrøm afhængigt af den tilgængelige strøm.

Nyttigt at vide, før du køber en oplader

Vores opladere:

Wallbox har flere modeller, men alle opladere er tilgængelige til både type 1 og type 2.

Funktionerne for hver af disse opladere er nøjagtig de samme.

Kompatibilitet:

Vores opladere er testet for at sikre kompatibilitet med alle typer elektriske køretøjer. Derudover opfylder de alle IEC 61851 standarder for sikkerhed, kvalitet og krav til ydeevne, der er oprettet af Den Internationale Elektrotekniske Kommission.